Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
USADA ponovno udara, nova žrtva je Ruslan Magomedov | Fight Site

USADA ponovno udara, nova žrtva je Ruslan Magomedov

UFCIZDVOJENA VIJEST 27.09.2016 01:44h Autor:

Ruslan Magomedov

Novi UFC borac s doping problemima je vjerojatno najpotentniji borac s teškaškog rostera, Ruslan Magomedov. Ruski borac je danas obaviješten o mogućem kršenju pravila o dopingu.

Magomedov je trebao nastupati na UFC 204 u Manchesteru i boriti se protiv Stefana Struvea, no borbu je morao otkazati zbog infekcije stafilokokom. Sad mu se situacija dodatno pogoršala, nakon što je označen kao potencijalni korisnik nedozvoljenih sredstava.

Kao što je inače slučaj kod ovih obavijesti u ranoj fazi, nije poznato na koju je supstancu ovaj borac, inače član American Kickboxing Academya, bio pozitivan. Uzorak koji je bio pozitivan uzet je 7. rujna, tri dana prije nego što će on otkazati svoj nastup u Manchesteru.

Inače, 29-godišnji Magomedov je najveća nada UFC-ove teške kategorije, gdje je do sada ostvario tri nastupa i tri pobjede, a skor u karijeri mu je 14-1. Osim Manchestera, ove je godine je zbog ozljede otkazao još jedan nastup, onaj u Zagrebu gdje ga je trebao čekati Gabriel Gonzaga. Ozljede su zapravo glavni razlog zašto je u više od dvije godine, koliko je član UFC-a, odradio samo tri borbe.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI