Uroš Jurišić saznao protivnika za FFC 29!

UFCIZDVOJENA VIJEST 24.03.2017 15:46h Autor:

FFC 29

Nakon što je prije dva dana službeno postao član Final Fight Championshipa, Uroš Jurišić je saznao ime borca koji će ga čekati u njegovom prvom posjetu FFC-ovom ringu.

Njegov protivnik na FFC 29 priredbi u Ljubljani bit će 31-godišnji veteran Sergio “Kreator” Souza iz Brazila s kojim će se obračunati na dogovorenoj kilaži od 80 kilograma.

Souza (15-12) je prije samo 20 dana poražen i to u poluteškoj kategoriji od još jednog FFC borca, Aleksandra Rakića. Srpski borac je nedugo nakon pobjede podijelio vijest da je potpisao ugovor s UFC-om.

Jurišić (5-0) je zbog raznih problema s ozljedama do sada odradio samo pet mečeva, a prošlog mjeseca se na CFC 3 priredbi vratio nakon dvije godine pauze i pobijedio Vasu Bakočevića prekidom nakon samo dvije minute borbe.

FFC 29 održat će se 22. travnja u ljubljanskoj dvorani Tivoli. Priredbu predvodi kickboxing prvak lake kategorije Samo Petje koji će napasti velter titulu Eyevana Danenberga. Karte su u pretprodaji, a sve informacije možete saznati ovdje.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI