Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Urnebesna reakcija Natea Diaza, Helwani tvrdi kako nije riječ o šali! | Fight Site

Urnebesna reakcija Natea Diaza, Helwani tvrdi kako nije riječ o šali!

UFCIZDVOJENA VIJEST 20.04.2016 00:00h Autor:

Nate Diaz

Igra ili ne, Conor McGregor i njegov trener John Kavanagh su pridobili pozornost. Posljednje objave preko društvenih mreža su ponovno gurnule irskog borca na naslovnice borilačkih medija, a cijelu su situaciju ekspresno prokomentirali Nate Diaz i Ariel Helwani.

“Pretpostavljam da je moj posao odrađen, stoga i ja odlazim u mirovinu”, poručio je mlađi od braće Diaz preko Twitter profila.

Diaz je posljednji čovjek koji je porazio irskog borca. Rezultat, kao i interes koji je ostvarila njihova borba s početka ožujka, potakli su čelnike UFC-a da ih ponovno upare na jubilarnom UFC 200 eventu. Dvojac je istu priredbu trebao predvoditi i na njoj unovčiti vjerojatno najizdašniji ček koji im je ugledna promocija ikad ispisala, stoga mnogi smatraju kako je ovdje samo riječ o traženju pozornosti ili neslanoj šali.

Ipak, da je vijest ozbiljna, mogli bi naslutiti i iz objave najpoznatijeg MMA novinara Ariela Helwanija čije su pogreške u ovakvim situacijama zaista rijetke.

“Prema mnogim izvorima McGregorova objava nije šala, trol ili neka vrsta obmane. Razlozi koji stoje iza ove odluke su još uvijek nepoznati”, poručio je Helwani.

Što vi mislite o cijeloj novonastaloj situaciji?

>Conor McGregor: Odlučio sam se umiroviti mlad, vidimo se!
>McGregorov trener: Bilo je zabavno dok je trajalo

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI