Urijah Faber: “Sage Northcutt će vjerojatno postati član ‘Team Alpha Malea'”

UFCIZDVOJENA VIJEST 13.06.2017 15:14h Autor:

Sage Northcutt

Osnivač popoularne dvorane ‘Team Alpha Male’ Urijah Faber, potvrdio je ovog ponedjeljka u emisiji ‘The MMA Hour’ kako se Sage Northcutt priprema u njegovoj dvorani za svoj nadolazeći meč na UFC-u 214.

Dvadesetjednogodišnji Northcutt koji je u svojim dosadašnjim nastupima za UFC ostvario 3 pobjede i 2 poraza, najavio je nedavno da će pauzirati sa studijem kako bi se mogao u potpunosti posvetiti MMA karijeri. ‘Super Sage’ je u dosadašnjoj karijeri promijenio puno dvorana od kojih je najpoznatija ‘Tristar Gym’ u Montrealu. No, Faber se čini poprilično uvjeren kako bi se mladi potencijal mogao zadržati u njihovoj dvorani.

“Kod nas je u dvorani i uči dobre stvari. Upravo smo on i ja završili s privatnim satom. Ovdje je već tjedan dana. Nisam siguran hoće li ove pripreme odraditi u cijelosti kod nas, ali vjerujem kako bi u budućnosti mogao prijeći kod nas. Čovječe kako brzo uči i koliko je pozitivan. Jako je ugodno u njegovom društvu”, otkrio je Faber u emisiji ‘The MMA Hour’.

Great training at Team Alpha Male

A post shared by Sage Northcutt (@supersagenorthcutt) on


Upitan je li Northcutt novi član njegovog tima, Faber je odgovorio da je što se njega tiče, ali da ipak provjere i sa mladom superzvijezdom. Urijah je istaknuo kako je ovo dobrodošao dodatak za njegov tim koji ionako obiluje talentima.

U nastavku pogledajte ostatak intervjua.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI