Urijah Faber: Cruz odjednom ima sise i masna leđa, nakon njega želim McGregora

UFC 19.04.2016 16:12h Autor:

Urijah Faber

Urijah Faber se priprema za UFC 199 na kojem će se 4. lipnja po treći put obračunati s bantam prvakom Dominickom Cruzom i završiti njihovo rivalstvo koje se proteže još iz dana WEC organizacije. U razgovoru za Submission Radio, “The California Kid” je iznio svoje opservacije koje se tiču promjena na Cruzovom tijelu tokom godina.

“Reći ću vam što se dogodilo, vidio sam drastičnu promjenu na njegovom tijelu otkad smo se prvi put borili pa do godinu dana kasnije kad se borio, nakon što je pauzirao cijelu godinu i vratio se sav isklesan. Zatim je izgledao dosta dobro prije dvije godine kad je napravio svoj dugo iščekivani povratak. I onda sad odjednom ima viseće sise i masna leđa. Mislim, nema tu nikakve tajne što se događa, i znam da on zna. Ja izgledam isto otkad sam napunio 13 godina. Nastavio sam biti sportaš i ostao sam zdrav. Ovdje se događa nešto sumnjivo, i on zna da ja znam da sam zbog toga u velikoj prednosti. Ostat ću na tome i pustiti USADA-u da rade svoj posao”, rekao je Faber.

Trijumf nad Cruzom bio bi savršeni trenutak za odlazak u mirovinu, tvrdi Faberov timski kolega iz Alpha Malea, Cody Garbrant, ali sam Faber ima drugačije planove.

“Znam da je Cody rekao da je to savršen način za odlazak iz sporta, ali ja u slučaju pobjede nad Cruzom želim borbu s McGregorom u perolakoj kategoriji”, objasnio je Faber.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI