Urijah Faber bi se vratio za borbu protiv Dillashawa

UFCIZDVOJENA VIJEST 06.11.2017 17:55h Autor:

Urijah Faber

Nakon što je TJ Dilashaw savladao i detronizirao njegovog pulena Codya Garbrandta, Urijah Faber je otkrio kako razmišlja o povratku iz mirovine i možebitnoj borbi s trenutnim prvakom.

Dillashaw je na UFC 217 imao izuzetno težak posao. Iako se u kavezu borio samo protiv jednog čovjeka, svuda izvan njega je protiv sebe imao cijeli svoj bivši tim. Naravno, riječ je o Teamu Alpha Male, kojeg vodi bivši UFC borac i trostruki izazivač u bantam kategoriji, Urijah Faber. Svi su oni jako puno uložili u tu borbu i Codyev borac je teško pao svima. Oni jednostavno ne podnose njihovog bivšeg člana i tu se može pronaći razlog zašto je to tako.

Faber je svoju MMA karijeru završio u prosincu prošle godine, kad je na UFC on FOX 22 savladao Brada Picketta. Od tada se potpuno posvetio timu, ali je nastavio trenirati i održavati se u formi. Tako da ovaj 38-godišnjak zapravo još nije u potpunosti podvukao crtu nad svojom karijerom. Neke opcije povratka ipak postoje, ukoliko se ispune neki njegovi uvjeti.

“Treba mi borca sa što više nula na kraju, da bih se vratio. Znate, tu mislim da borbu protiv TJ Dillashaw. To mi zvuči jako dobro i sigurno bih ozbiljno razmislio o tome”, rekao je Faber.

Možebitna borba njega i Dillashawa se spominjala odmah nakon što je trenutni prvak napustio njihovu dvoranu, no on je tada izgubio pojas od Dominicka Cruza, a Faber je bio prvi legitimni izazivač. Tako se njihov duel ipak nije dogodio, što ne znači da možda u nekoj budućnosti neće. Iako, reference po kojima bi Faber dobio priliku napasti naslov, u ovom trenutku nikako ne postoje.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI