Uriah Hall protiv Joea Riggsa u Nashvilleu

UFCIZDVOJENA VIJEST 04.07.2015 12:09h Autor:

Uriah Hall

UFC-ov Fight Night u Nashvilleu donosi borbu u srednjoj kategoriji između Uriaha Halla te veterana Joea Riggsa. Event je na rasporedu 8. kolovoza.

Nakon poraza od Rafaela Natala, kojim je prekinuo niz od tri uzastopne pobjede te otkazivanja borbe protiv Krzystofa Jotka radi problema s vizom, Uriah Hall je brzo dobio novog protivnika, kao i termin borbe protiv njega. Bit će to veteran Joe Riggs, na UFC Fight Night 73 eventu, idućeg mjeseca u Nashvilleu.

Riggsu će to biti treća borba od povratka u UFC, a vratio se nakon punih osam i pol godina. Ipak, do sad nije imao previše sreće. Nastupio je dva puta u velter kategoriji te doživio dva poraza, od Bena Saundersa i Patricka Cotea. Iako su mu tek 32 godine, Riggs iza sebe ima 56 profesionalnih borbi, a osim u UFC-u, nastupao je u King of The Cage, Strikeforceu, Bellatoru i WECu. Nastup u srednjoj kategoriji mu neće biti stran, jer kroz cijelu karijeru varira od veltera do poluteške.

Hall u UFC-u ima po tri poraza i pobjede, no zanimljivo je kako je sva tri poraza doživio podijeljenim odlukama sudaca, u izuzetno neizvjesnim borbama, čime se da pretpostaviti kako baš nije miljenik sudaca, iako je vrlo atraktivan borac. Nema sumnje kako će ta činjenica dodatno doprinijeti tome da u ovoj borbi traži brzi prekid. Protiv Riggsa se to može očekivati. Naime, samo sedam od njegovih 56 borbi je dočekalo znak za kraj posljednje runde.

Fight Night 73, po programu jedan od jačih ovogodišnjih evenata iz ove serije, predvode Ovince St. Preux i Glover Teixeira, a vrijedi spomenuti i kako se sastaju Michael Johnson protiv Beneila Dariusha, Sara McMann protiv Amande Nunes te Derek Brunson protiv Sama Alveya.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI