Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Uriah Hall poludio na USADA-u: Jebite se! | Fight Site

Uriah Hall poludio na USADA-u: Jebite se!

UFCIZDVOJENA VIJEST 20.11.2017 22:00h Autor:

Uriah Hall

Nije tajna da UFC borci nisu fanovi testiranja koja nad njima vrši USADA te načinom obavljanja istog, no rijetko koji baš polude na postupke te agencije, kao što je to napravio Uriah Hall.

USADA je inače poznata po tome da ne bira vrijeme kada će borcima i borkinjama pozvoniti na vrata i tražiti ih uzimanje uzorka, pa su tako mnogi već ranije navodili kako su im dolaziti rano ujutro ili kasno navečer. Neki su to prolazili uz komediju, neki uz izražavanje nezadovoljstva, no Instagram objava Uriaha Halla je to odvela na jedan viši nivo. Zapravo, riječ je o njegovoj tekstualnoj “insta story” objavi koja je glasila:

“Jebi se USADA jebi se jebi se jebi se!!! Zbog toga što me budite bez ikakvog jebenog razloga! Dosta mi je svih tih jebenih korisnika steroida zbog kojih ljudi kao ja moraju ispaštati!”

Hall do sada nije imao problema s dopingom, no i on je podložan testiranjima, kao i svi borci pod ugovorom s UFC-om. Budući da ima ugovorenu borbu, protiv Vitora Belforta 14. siječnja, automatski je pod većom prismotrom. Ipak, njemu se ne sviđa način na koji oni to rade.

Ili jednostavno spada među one ljude koji je prihvaćaju baš lagano rana buđenja. U svakom slučaju, zanimljiva reakcija, a mi se nadamo da nije podložna možebitnim sankcijama.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI