Uriah Hall otkrio probleme koji su doveli do otkazivanje borbe: Imao sam napadaj i lakši infarkt

UFCIZDVOJENA VIJEST 18.01.2018 18:42h Autor:

Uriah Hall

Uriah Hall se prvi puta obratio javnosti nakon što je prošlog tjedna bio prisiljen otkazati borbu protiv Vitora Belforta, nakon što je završio u bolnici u vrlo teškom stanju.

Samo dan prije službenog vaganja za Fight Night u St. Louisu, Uriah Hall je novinarima otkrio kako je imao jako težak kamp u kojem ga tijelo jednostavno nije slušalo, ali da je uspio sve riješiti te da će se boriti protiv Vitora Belforta. Ipak, idući dan nije se pojavio na vaganju, a informacije koje su dolazile su govorile kako je njegovo stanje vrlo ozbiljno. Hall je hospitaliziran te je dva dana zadržan u bolnici.

“U životu nisam imao traumatičnije iskustvo od toga. Bio sam svjestan, a ipak nisam bio, ne znam kako da to opišem. Kao da sam znao što se događa oko mene, ali nisam bio pri svijesti. Znao sam što se događa i borio sam se, udarao sam. Mislim kako sam imao neurotični napadaj, a i istovremeno i lakši srčani udar. Također, moji bubrezi baš i nisu bili u najboljem stanju”, rekao je Hall o tome što se događalo dok je pokušavao skinuti kilograme za borbu protiv Belforta.

Zapravo, otkrio je kako niti nije bio daleko od 84 kilograma, ali da je odustao u trenutku kada je shvatio u koliko se ozbiljnu situaciju doveo.

“Liječnik mi je rekao, čak i da sam uspio skinuti kilograme, da bih vjerojatno umro idućeg dana, jer moje tijelo nije radilo. Nikada više neću ignorirati svoje zdravlje, no to sam napravio zbog fanova i zbog toga da zaradim svoje novce. Na kraju je ipak najvažnije zdravlje i sigurnost pa sam bio prisiljen odustati.”

Hall je otkrio kako će nakon ovoga vjerojatno nastaviti karijeru u poluteškoj kategoriji, no isto tako je dodao da bi se volio boriti protiv Vitora Belforta, ukoliko je to i dalje moguće dogovoriti.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI