Uriah Hall: Ne borite se na ulicama, ima važnijih stvari za koje se vrijedi boriti!

UFC 19.01.2015 19:31h Autor:

Uriah Hall

Nakon pobjede u jutrašnjoj borbi, Uriah Hall je iskoristio priliku da javno pozove ljude da se prestanu međusobno boriti na američkim ulicama te da postoje neke važnije stvari za koje se vrijedi boriti.

Nakon što je savladao svog protivnika Rona Stallingsa, Uriah Hall je osjetio potrebu da se obrati publici u dvorani i gledateljima pred ekranima. Borac je reagirao na probleme američkih ulica u Fergusonu i nekim drugimgradovima, gdje se građani sukobljavaju s policijom, nakon ubojstva tamnoputih mladića.

"Znam da se razne stvari događaju trenutno na ulicama, s policijom i međusobno. Ljudi, ovo je Amerika, najveća zemlja na svijetu, ne trebamo se boriti međusobno, ima toliko važnijih stvari za koje se vrijedi boriti. I nemojte generalizirati, ovo je bio jedan loš policajac, no ja među njima imam prijatelja koji su stvarno dobri ljudi."

Nedavno smo pisali o tome kako je Hall proveo dan s redarstvenicima, gdje je vidio s kakvim se oni problemima svaki dan moraju nositi te vjerojatno govori iz tog iskustva. Ono što je sigurno, Hall je u pravu, takvi neredi nikome ne pridonose ništa pozitivno.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI