Upoznajte finaliste druge sezone latinoameričkog Ultimate Fightera (VIDEO)

UFC 19.11.2015 19:42h Autor:

Horacio Gutierrez

U subotu će se održati UFC event u Montereyu, koji će zapravo biti finale druge sezone latinoameričkog Ultimate Fightera. Pogledajte koja četiri borca će pokušati doći do svog mjesta u najjačoj svjetskoj organizaciji.

Nakon vrlo dobre prve sezone, koja je UFC-u donijela Yaira Rodrigueza, druga sezona latinoameričkog Ultimate Fightera također nije razočarala. Borci iz devet različitih država su nastupali u dvije kategorije (laka i velter), a za razliku od prošle sezone, gdje su jedan tim činili meksički borci, a drugi ostatak, timovi Kelvina Gasteluma i Efraina Escudera nisu imali tu vrstu kriterija.

Zanimljivo, dogodilo se da je svaki borac kao trener dominirao u svojoj kategoriji. Tako su Escuderovi borci došli do tri polufinalna i oba finalna mjesta u lakoj kategoriji, dok su isto to napravili Gastelumovi u velteru. A tko su ti borci, možete saznati u nastavku teksta te u priloženom videu.

Enrique Barzola (10-2) dolazi iz Perua i inače nastupa u perolakoj kategoriji. Ima 26 godina, a do sada je nastupao samo u svojoj domovini. Njegov protivnik i bivši timski kolega je Horacio Gutierrez (2-1) iz Meksika, koji inače također nastupa u peru. Velter finale donosi prvog Španjolca u povijesti UFC-a, Enrique Marina (8-2), kojem smo imali prilike gledati i u Zagrebu, na europskoj MMA ligi. Njegov protivnik je još jedan Meksikanac, Erick Montano (6-3), koji je bio dio one borbe gdje se dogodio težak lom ruke

Zanimljivo, UFC je mjesta na uvodnom programu odlučio dati još četvorici boraca koji su nastupali u showu, što je samo dokaz kako su izuzetno zadovoljni ovom sezonom. Event predvodi borba Kelvina Gasteluma i Neila Magnya, dok drugi trener Efrain Escuredo također nastupa. Njegov protivnik je Leandro Silva. 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI