Upoznajte fana koji je uskočio u kavez pomoći Conoru McGregoru (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 18.10.2018 13:11h Autor:

Izvjesni David Martin u UFC kavezu

Prije nekoliko dana, Daniel Cormier je ispričao zanimljivu situaciju s UFC 229 eventa, o fanu koji je ušao u kavez pomoći Conoru McGregoru. Sada se taj dotični fan sam javio, uz svoje vlastite video snimke.

Daniel Cormier je prije nekoliko dana Arielu Helwaniju ispričao nešto što je u cijelom UFC 229 kaosu rijetko tko primijetio. Naime, UFC-ov teškaški prvak primijetio je kako je u kavez ušao jedan fan, s ciljem da pomogne Conoru McGregoru.

“Bio je tamo neki tip odmah iza mene, vrlo lijepo odjeven. U jednom trenutku me je pitao tko mislim da će pobijediti. Odmah sam po tome primijetio da tip baš nije u ovome, zar ne? Rekao sam mu da sam za Khabiba. Nakon borbe, kada smo svi uskočili u kavez, pokušavao sam smiriti situaciji i u jednom trenutku sam vidio tog tipa kao provjerava je li Conor dobro. Dakle, on je tip koji je uskočio u kavez kada i svi te je došao do Conora. Pitao sam kasnije svoju suprugu tko je taj tip, je li možda bio s Conorom? Ona mi je rekla da je on samo ušao unutra vidjeti je li Conor dobro te se nakon toga jednako tako vratio na svoje mjesto. Pitam sam se kako se tako nešto može uopće dogoditi, totalno luda situacija”, ispričao je tada DC.

Taj tajanstveni fan nakon toga se odlučio sam javiti Helwaniju. On svoj postupak nije sakrivao, čak se danima nakon eventa po društvenim mrežama šalio na svoj račun. Ali, do sada nitko nevezan uz njega nije primijetio da se tako nešto dogodilo. U pitanju je David Martin, Irac koji se trenutno nalazi u Los Angelesu gdje surađuje s tvrtkom Tesla Motors. On je kupio ulaznicu za VIP zonu s ciljem da podrži svog sunarodnjaka te se zapravo našao u vrlo zanimljivoj situaciji. Kako je sam ispričao, kada je došlo do cijelog kaosa, nije mogao da ne reagira, odnosno vidio je svog sunarodnjaka u nevolji te je bez razmišljanja ušao u kavez s ciljem da mu pomogne. Naravno, kamere su sve to snimili te su među prvima reagirale njegova supruga, sestra i majka te se na Twitteru pohvalio dopisivanjem s njima.

“Mislim da me adrenalin jednostavno preuzeo. Ali, ipak je to u prvom redu bio patriotizam. U trenutku sam se osjećao kao da Rusija napada Irsku, budući da sam vidio gomilu Rusa kako preskaču i napadaju McGregora. On je bio umoran i prebijen i onda je još napadnut od tipova za koje sam mislio kako su ruski fanovi. Jednostavno sam morao uskočiti unutra i pokušati to zaustaviti. Osjećao sam poziv domovine i nisam razmišljao”, otkrio je Martin u razgovoru za For The Win portal.

Nakon što je u javnost izašla gore spomenuta priča, Martin se s novim videom javio Helwaniju i Cormieru. Na ovoj snimci jako se dobro vidi trenutak kada je on, u srebrnom sakou, ušao u kavez. Malo nakon toga ga vidimo i u komunikaciji osobom iz atletske komisije, koja je pokušavala smiriti Khabiba Nurmagomedova. U videu također možemo vidjeti Martina prije borbe, gdje pokazuje kako se nalazio odmah između dva UFC prvaka, Daniela Cormiera i Henrya Cejuda. U svakom slučaju, luda priča i nešto što će ovaj sretnik pamtiti do kraja života.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI