Upoznajte djevojku za koju se UFC nada da bi mogla biti nova Ronda Rousey (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 02.03.2018 10:27h Autor:

McKenzie Dern

Ovaj vikend ćemo na UFC-u 222 u Las Vegasu vidjeti dugo iščekivani UFC debi McKenzie Dern, borkinje za koju UFC potajno vjeruje da bi mogla dosegnuti popularnost i uspjeh Ronde Rousey.

Dern je, naime, višestruka svjetska BJJ prvakinja, kćer je slavnog oca (također grappling majstora), a njezin atraktivan izgled joj osigurava konstantnu medijsku pažnju. (Sada vam je vjerojatno jasno žašto UFC u njoj vidi nasljednicu Ronde Rousey)

I prije nego što se odlučila za MMA karijeru UFC joj je ponudio ugovor i mjesečnu plaću do trenutka kada prvi put stupi u Octagon. A do sada je u u MMA karijeri odradila pet mečeva uz savršen “score” od 5-0. No, daleko je to od dominacije kakvu je pokazivala Rousey na početku svog MMA puta.

I dok je bivša UFC prvakinja protivnice rješavala u prvim sekundama prve runde, Dern je za početne pobjede trebala upotrijebiti puno više energije iako je njezin napredak u svim segmentima i više nego evidentan.

Nakon tek jednog nastupa za Invictu, UFC ju je u nedostatku zvijezda odlučio “povući” u Octagon na početku 2018. godine. Njezin debi ćemo vidjeti na UFC-u 222 i to u uvodnom programu protiv Ashley Yoder.

U svom prvom medijskom druženju s novinarima koji prate UFC, Dern je prokomentirala svoj prvi ispit u eltinoj promociji.

“Rekli su mi da je grapplerica i da ima dva poraza u nizu. Gledajte, ne znam što je za mene dobra protivnica u ovom trenutku. To znaju moji treneri. Pitala sam se je li uopće dobro što je dobra grapplerica za mene ili to nije dobro? Možda nije opasna za mene na podu, ali ako ima dobru obranu i zna dobro udarati GNP, može biti gusto. Tako da nisam sigurna je li bolje boriti se s udaračicom ili grapplericom. Uzbuđena sam zbog meča i zadovoljna sam ovom protivnicom”, smatra Dern.

Čitav intervju za MMFighting pogledajte u videu:

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI