Upoznajte Darrena Tilla: Pobijedit ću Cerronea, a sanjam borbu protiv Woodleya na Anfield stadionu (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 17.10.2017 20:14h Autor:

Darren Till

Nakon dva nastupa na uvodnim programima UFC evenata, Darren Till je odjednom dobio priliku karijere. Predvoditi će Fight Night u Gdansku protiv velikog Donalda Cerronea. UFC vam daje priliku da kroz desetominutni video upoznate ovog mladog borca.

Pet je dana ostalo do eventa u Gradnsku, kojeg će predvoditi Darren Till, neporaženi britanski 24-godišnji borac, koji je u svojoj karijeri već prošao puta toga, a sada ima priliku dovesti ju na jednu još višu razinu, odnosno samog sebe promovirati u kandidata za napad na vrh možda i najjače UFC-ove divizije, one do 77 kilograma.

UFC je o Tillu pripremio kratki On the Fly dokumentarac u kojem možemo čuti razmišljanja ovog momka koji je nekoliko godina živio u Brazilu, gdje je zapravo izgradio svoj borilački stil, započeo profesionalnu karijeru i odradio borbe koje su ga dovele do dolaska u UFC, gdje do sada ima tri pobjede i jednu neodlučenu borbu, za ukupni skor 15-0-1.

Sada ponovno živi u Britaniji, odnosnu u svom gradu Liverpoolu. Veliki je navijač istoimenog kluba te ima jednu veliku želju, tj. san, napasti naslov UFC prvaka na Anfield stadionu. Da bi to postalo korak bliže možebitnog ostvarenju, u subotu mora savladati Donalda Cerronea.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI