Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Upoznajte Blackzilians MMA tim (VIDEO) | Fight Site

Upoznajte Blackzilians MMA tim (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 15.04.2015 09:02h Autor:

screenshot

Dok čekate novu sezonu Ultimate Fightera, u kojoj će te gledati American Top Team protiv Blackziliansa, pogledajte ovaj sjajan dokumentarac i upoznajte se s Blackzilians ekipom.

Fightland nas uvodi u jednu od najbolje opremljenih i najpoznatijih MMA dvorana na svijetu, odlazimo u Floridu, u Blackzilians tim, gdje nas je dočekao bivši UFC-ov prvak, Rashad Evans, jedan od pionira ove dvorane, koja ga je i dovela do njegovih najvećih uspjeha.

Pogledajte zašto je krilatica ovog tima da je najvažnije zajedništvo te kako se radi, koji su to stručnjaci na pozicijama trenera i koje su metode koje koriste? Koliko je važna psihička priprema borba i što zapravo svaki Blackzilian morati imati u sebi te kako se ponašati u privatnom životu.

Osim Evansa, u prvom planu su Kamaru Usman i Tyrone Spong, koji također treniraju u ovom timu, jedan je već sad velika zvijezda, dok je drugi zvijezda u usponu, od kojeg se očekuju velike stvari. I saznajte zašto je Blackzilians jedan od najboljih svjetskih MMA timova.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI