Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
“Uncle Creepy” razočaran nokautom za samo 9 sekundi: “Iskreno, možda je moje vrijeme prošlo” (VIDEO) | Fight Site

“Uncle Creepy” razočaran nokautom za samo 9 sekundi: “Iskreno, možda je moje vrijeme prošlo” (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 07.05.2018 11:59h Autor:

Ian McCall

Samo 9 sekundi je trebalo Kyojiu Horiguchiju da nokautira Iana McCalla u najiščekivanijem dvoboju RIZIN-a 10, koji se u nedjelju održao u japanskoj Fukuoki. Bio je to treći uzastopni poraz za “Uncle Creepyja” i drugi od kada je potpisao za japansku organizaciju.

Podsjećamo kako je Amerikanac izgubio i u prosincu protiv Manela Kapea tehničkim nokautom u prvoj rundi u svom debiju za RIZIN.

Nakon priredbe i novog nokauta, razočaran i tužan, McCall se osvrnuo na poraz. Vjeruje da je meč bio prekinut prerano.

“Da,  udario me prilično jako, i da bio sam uzdrman. Ali što onda? Zašto me nisu pustili da se dalje borim? Došao sam ovdje umrijeti, a vjerujem da sam i ja njega jednom udario. Ne znam. Moram ponovno pogledati čitav meč. Ovo je vrlo sramotno za mene, ne znam. Zaista tužno”, priznaje McCall koji nije htio odustati od teorije da mu je sudac mogao dati priliku da se oporavi…

“Jako je snažan, ali opet, vjerujem da je ovo bilo prerano zaustavljeno. Došao sam ovdje boriti se, došao sam se boriti makar 15 minuta, i smatram da mi je to sada oduzeto. Očito je da je Horiguchi pogodio snažan udarac. Udara jako, ali bio sam OK i mogao sam nastaviti”, smatra.

Ovo je očekivano bio vrlo težak poraz za McCalla, koji je nekoć bio izazivač za pojas UFC prvaka, a sada niže poraze. Razočaran je toliko da smatra kako je možda vrijeme za konačni kraj.

“Moram doći kući i razgovarati sa svojom obitelji i vidjeti želim li se ovime i dalje baviti. Imam i druge stvari u životu i ako ću biti iskren, možda je moje vrijeme u ovom sportu već prošlo. Moram dobro razmisliti o svim tim stvarima. Da, boli. Nikada nisam svijetu pokazao koliko sam zapravo dobar”, tužan je “Uncle Creepy”.

U profesionalnoj karijeri ovaj sjajni borac ima 13 pobjeda i 7 poraza. Pobjeđivao je imena poput Dustina Ortiza, Jussiera Formige i Brada Picketta.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI