Unatoč porazu Sanchez impresioniran Heldom, pozvao ga da trenira s njim kod Jacksona

UFC 07.11.2016 12:55h Autor:

Marcin Held & Diego Sanchez

Marcin Held nije upisao pobjedu u svom UFC debiju, ali je impresionirao svog protivnika Diega Sancheza.

Veteran Sanchez porazio je Helda jednoglasnom sudačkom odlukom na Fight Night 98 priredbi u Mexico Cityju prošog vikenda. Iako je “Noćna Mora” svojim iskustvom uspjela neutralizirati opasne napade 24-godišnjeg submission specijalista, Held je u prvoj rundi imao trenutak u kojem je pokazao kvalitetu umalo završivši borbu.

>Potez eventa! Ovako se Diego Sanchez izvukao iz gotovo sigurnog poraza (VIDEO)

Putem Instagram Sanchez je pohvalio svog protivnika za kojeg vjeruje da je spreman na sam UFC-ove lake kategorije:

“Sva slava bogu nakon još jedne teške bitke u oktogonu. Marcin Held je ozbiljan borac i mogao bi pobijediti mnoge top borce svojim jedinstvenim vještinama i velikim srcem zbog kojeg nije odustao i nastavio je prijetiti svojim napadima na noge. Bio sam spreman na njegove napade i noga me još uvijek boli. Malo je MMA boraca koji se mogu nositi s takvim submissionima.”

Sanchez nije ostao samo na riječima hvale već je “Poljsko čudo” pozvao da trenira s njim u famoznom Jacksonwink kampu u Albuquerqueu.

“Drži glavu gore, vratit ćeš se i imaš moj osobni poziv da se za iduću borbu dođeš pripremati u Jaksonwink MMA dvoranu. Bilo bi zabavno pomoći ti da dobiješ prvu pobijedu u UFC-u.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI