Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Unatoč porazu i posjetu bolnici, Dalby ostao raspoložen za zezanciju (VIDEO) | Fight Site

Unatoč porazu i posjetu bolnici, Dalby ostao raspoložen za zezanciju (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.04.2016 17:01h Autor:

Nicolas Dalby

Kao jedan od simpatičnijih boraca ne samo zagrebačkog  eventa, nego i cijelog UFC-a, prikazao se Danac Nicolas Dalby. Unatoč poraz, on svoj izuzetno pozitivan duh nije izgubio niti pri posjetu bolnici nakon borbe.

Dalby je podosta brzo osvojio Zagreb, pa se tijekom njegove borbe protiv Zaka Cummingsa moglo čuti navijanje “Dalby, Dalby…”, a kao razlog toga sigurno je nevjerojatna simpatija koju taj momak stvara samom svojom pojasom, kao i činjenica da je s njim na vaganju te u kutu bio izuzetno popularni Ivica Trušček. Nakon prvog poraza u karijeri, na svom Facebook profilu je napisao:

“Osjećam se dobro, poraz je čist i pošten. Mislim da baš nije bilo 30-27, no to uistinu nije bitno na kraju. Trebao sam biti aktivniji te su moji napadi trebali biti češći i raznovrsniji. Naravno, to je lako reći kad je sve gotovo. Osjećam sam se dobro u kavezu i uživao sam u ovoj vožnji. Nadam se da oni koji me podržavaju nisu izgubili vrijeme te da su unatoč mom porazu uživali u borbi. Hvala na podršci, bilo je nevjerojatno osjetiti ju, kako u dvorani, tako i online. Nadam se da će oni koji su došli u Zagreb doći i u hotel na pivo. Čestitam Zaku i neka uživa u bonusu za pobjedu.”

Nicolas je svoj pozitivni duh prikazao objavom videa iz bolnice, gdje dolazi na kolicama, s nogom u gipsu, uz tekst: “Na kraju imam samo super malu frakturicu zgloba, za koju doktori misle da je došla iz borbe, osim toga…”

Apperantly I had a super small fracture, a bone splinter on my ankle that the doctors thought was from the fight. Nothing much to say but…

Posted by Nicolas “Sharpshooter” Dalby on 10. travnja 2016

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI