Unatoč Pettisovom padu borba ostaje na programu, Holloway u slučaju pobjede osvaja pojas!

UFCIZDVOJENA VIJEST 09.12.2016 17:55h Autor:

Max Holloway

Nakon što Anthony Pettis nije uspio zadovoljiti vagu za glavnu UFC 206 borbu protiv Maxa Hollowaya, bilo je upitno hoće li do borbe uopće doći, no na kraju je sve dogovoreno.

Tijelo bivšeg prvaka lake kategorije prestalo se znojiti te je Pettis ostao kilogram i pol preko granice od 66 kilograma. Prvobitno je bilo upitno hoće li do borbe doći ili će UFC 206 upasti u još veće probleme, no na kraju se došlo do kompromisa.

Pettis i Holloway će se boriti, a situacija je slijedeća. Pettis će morati Hollowaya dati 20% svog honorara, a u slučaju pobjede neće osvojiti pojas. S druge strane, ukoliko Holloway savlada (preteškog) Pettisa, njemu će pojas pripasti, budući da je on svoje uvjete da bi se borio za njega ispunio.

Očekivalo se kako bi Pettis mogao zadovoljiti vagu iz drugog pokušaja, budući da se došao izvagati više od dva sata prije roka, no kanadska komisija ne dozvoljava dva pokušaja, a to iz Pettisovog tima nisu znali, kao uostalom niti većina prisutnih pripadnika medija. Ukoliko Pettis dođe do pobjede, bit će zanimljivo vidjeti hoće li mu UFC dati da se bori protiv Josea Alda, unatoč tome što neće kod sebe imati privremeni pojas prvaka.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI