Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Umirovio se UFC borac Cody Donovan | Fight Site

Umirovio se UFC borac Cody Donovan

UFC 10.09.2014 10:17h Autor:

Cody Donovan

UFC borac poluteške kategorije Cody Donovan objavio je kako se odlučio prestati profesionalno baviti slobodnom borbu te zaključuje svoju karijeru.

Cody Donovan (8-5, 1-3 u UFC-u) završio je svoju karijeru. Ovaj član UFC-ove poluteške kategorije je doživio tri uzastopna poraza nokautom i to je jedan od glavnih razloza zašto se odlučio na ovaj potez. U 13 borbi koje je odradio poražen je pet puta i to svaki puta nokautom.

U UFC-u je startao vrlo dobro, kad je u sudaru dva debitanta nokautirao Nicka Pennera. Ipak, nakon toga mu nije išlo dobro. Uvjerljivi porazi i brutalni nokauti od strane Ovince St. Preuxa i Giana Villantea rezultirali su time da su mnogi MMA fanovi Donovana prozvali najgorim borcem u cijeloj organizaciji, a posljednji poraz, od Nikite Krylova, teško je pao borcu, koji je odlučio završiti svoju karijeru.

U svom detaljnom obračanju fanovima, Donovan je objasnio kako je, nakon razgovora s obitelji i trenerima, odlučio da mu tijelo više nije u stanju podnijeti profesionalno natjecanje, pa koliko god on to volio. U sportu će ostati, ali samo kao trener i savjetnik.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI