Umirovio se Phil Harris, član UFC-ove muha kategorije

UFC 01.01.2015 16:23h Autor:

Phil Harris

UFC-ova muha kategorija slabija je za jedno poznato ime. Nakon 36 profesionalnih borbi, no i tri poraza u nizu, kraj svoje karijere objavio je iskusni Britanac Phil Harris.

Nakon 36 profesionalnih borbi, kroz koje je ostvario skor 22-12 (2NC), kraj svoje uspješne karijere objavio je Phil Harris. Britanac je većinu svoje karijere proveo u bantam kategoriji, gdje je godinama bio jedan od najuspješnijih i najaktivnijih europskih boraca, da bi istu završio kao član UFC-ove muha kategorije.

"S izlaskom iz 2014. godine odlučio sam se umiroviti iz profesionalnog MMA sporta. Ostat ću u natjecateljskom treningu sa svojim timom", napisao je Harris na svom Twitter profilu.

Harris je 2012. godine uspješno debitirao u muha kategoriji, nakon čega prelazi u UFC, kao jedan od prvih boraca u toj kategoriji. U debi nastupu doživljava poraza od Darrena Uyenoyama. Nakon toga je savladao Ulyssesa Gomeza, no onda slijede još tri poraza u nizu, od kojih je jedan poništen, zbog pada na doping testu Louisa Gaudinota. Posljednji nastup imao je ljetos u Dublinu, gdje je poražen od Neilla Seerya.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI