Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
“Ultra razočarani” Dana White se sastao s Jonesom | Fight Site

“Ultra razočarani” Dana White se sastao s Jonesom

UFC 24.05.2012 06:30h Autor:

Dana White i Jon Jones u reklami za Bud Light

Jedan od najboljih UFC-ovih boraca i prvak u poluteškoj kategoriji, Jon Jones, napokon se sastao sa svojim šefom Danom White. Tema je, naravno, bila prometna nesreća koju je počinio prošlog tjedna.

UFC-ov predsjednik očito je ostao prilično zatečen svime što se dogodilo u Jonesovom slučaju i može se i prema njegovim izjavama zaključiti da bi ovo Jonesu ipak moglo prilično naštetiti, a i sam je prilično razočaran njegovim postupcima.

“Treba sjesti i odlučiti što želi dalje. Ima 24 godine, može zaista biti sila u idućih deset godina i postati jedan do najvećih. Mogao bi biti prvi UFC borac kojem bi sponzor bio Nike, prvi kojem bi sponzor bio Gatorade i još mnogo toga. Želi li biti taj čovjek ili želi otići u drugom smjeru”, pita se White.

Kako je protekao sastanak Jonesa i Whitea nije poznato, a čelni čovjek UFC-a očito u Jonesu vidi potencijal kakvog nema mnogim borcima. “Vrlo lako može otići u potpuno drugom smjeru i biti loš momak. Može na ovaj ili onaj način zaraditi par milijuna dolara i onda reći svima da odjebu. Nema razlike radi li se o UFC-u, boksu, NFL-u.”

“Moramo odlučiti gdje je Jones i što on zapravo želi. Život je prepun primjera talentiranih boraca koji nisu uspjeli iskoristiti svoj potencijal”, rekao je White.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI