Ultra atraktivni i ubojiti Justin Gaethje pred potpisom za UFC!

UFCIZDVOJENA VIJEST 27.04.2017 23:16h Autor:

Justin Gaethje

Po mnogima najatraktivniji borac svijeta, Justin Gaethje, nikada nije bio bliži potpisu za UFC. Kada tako nešto izjave njegov bivši poslodavac i menadžer, znamo da je došao taj dan koji MMA fanovi dugo čekaju.

Ray Sefo, dosadašnji predsjednik WSOF te po novome predsjednik sportskih operacija Profesional Fighters League, promocije u koju je WSOF izrastao je preko Twtittera poželio sreću Gaethjeu u UFC-u te najavio kako je uzbuđen oko novog prvaka lake kategorije, koji će usput zaraditi milijun dolara, što je ova promocija najavila kao glavnu nagradu svojim prvacima. Pregovore s UFC-om je potvrdio i njegov menadžer Ali Abdelaziz, a nešto više rekao je neimenovani izvor iz PFL-a:

“Professional Fighters Leagueu će nedostajati Justin, no iščekivanje, uzbuđenje i drama oko regularne sezone, doigravanja i borbi za titulu je veće od samo jednog borca. Čast pronalaska pravog prvaka, kojeg ćemo nagraditi s milijun dolara, je ono oko čega što zapravo uzbuđeni.”

Upravo je Justin Gaethje borac koji po većini fanova i novinara nedostaje UFC-u da bi na svom rosteru imali baš sve najbolje svjetske borce. A njegov skor i način na koji se bori svjedoći upravo tome kako je u pitanju poseban borac. Podaci uostalom dovoljno govore u prilog tvrdnjama gore navedenih.

Ovaj pulen sjajnog Trevora Wittmana u karijeri ima skor 17-0, gdje je 14 pobjeda ostvario nokautom, jednu prisiljavanjem na predaju i samo dvije sudačkom odlukom. WSOF naslov osvojio je 2014. godine i obranio ga je šest puta, gdje se posebno ističu dvije borbe protiv Luisa Palomina. Naime, obje su bile kandidati za najbolju borbu 2015. godine zbog načina na koji su ju oba borca odradili.

Gaethje je borac fantastičnog stand upa, još boljeg hrvanja te nevjerojatne brade, koja mu dozvoljava da se upušta u žestoko razmjene te da većinom u svojim borbama ide prema naprijed. Upravo taj stil borbe ga po mnogima čini najatraktivnijim, a skor najubojitijim borcem današnjice, zbog čega se njegov dolazak u UFC već neko vrijeme željno iščekuje. I mi jedva čekamo njegov službeni potpis te najavu prve borbe u novoj promociji, tamo gdje mu je zapravo i mjesto.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI