Ultimate Fighter 26: Održana posljednja borba prvog kruga, pogledajte ždrijeb četvrtfinala (VIDEO)

UFC 02.11.2017 19:22h Autor:

screenshot

Borbom Emily Whitmire i Christine Marks završio je prvi krug 26. sezone Ultimate Fightera te znamo osam borkinja od kojih će jedna postati prva UFC-ova prvakinja muha kategorije.

Whitmire je u ovu borbu ušla kao osma nositeljica i članica tima Justina Gaethjea, koji je do sada odveo četiri borkinje u četvrtfinale, a deveta nositeljica Marks je imala namjeru izjednačiti snage u drugom krugu. Odradile su vrlo zanimljivu borbu, na kraju koje Gaethje ima četiri djevojke među osam, budući da je Whitmire došla do pobjede polugom na ruku u prvoj rundi.

Malo nakon toga su se svi okupili u dvorani te su sučeljene sudionice četvrtfinalnih borbi. Roxane Modafferi, koja je postavljena za prvu nositeljicu, boriti će se protiv Whitmire, svoje timske kolegice, a pobjednicu te borbe u polufinalu i mjestu u borbi na titulu na finalnom eventu, čeka pobjednica borbe dvije Alvarezove borkinje, DeAnne Bennett i Sijare Eubanks.

U drugom dijelu ždrijeba se nalazi po mnogima prva favoritkinja, Barb Honchak, koja će se boriti protiv Rachael Ostovich, a pobjednica te borbe ide sigurno na još jednu članicu tima Gaethje, budući da je posljednje četvrtfinale ono između Montane Stewart Delarose i Nico Montano. Pogledajte sučeljavanja!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI