Ultimate Fighter 23 (2): Sve napetije između trenerica, timski kolege odradili prvu borbu unutar showa (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 28.04.2016 19:03h Autor:

Joanna Jedrzejczyk i Claudia Gadelha

Tek druga epizoda 23. sezone Ultimate Fightera, a odnosi između trenerica već su došli do usijanja. Do usijanja nije došlo između dva prijatelja koji su morali odraditi borbu, no to ih nije spriječilo da daju sve od sebe.

Čak tri puta tijekom ove epizode prikazani su susreti dviju trenerica, koji su bili sve samo ne ugodni. Poznato je da se ne vole, ali čini se vole jedna drugoj psihički ulaziti u glavu, inače do ovakvih situacija ne bi dolazilo. A što se tiče samih tih situacija, dojam je kako Gadelha za sada puno bolje raspolaže s njima.

Prvi bliski susret dogodio se prije prvog treninga, odnosno kad su se timovi trebali izmijeniti. Joanna se Claudiji unijela u lice te joj rekla neke stvari, a pomalo je nekorektno zvučala izjava da se vrati u džunglu gdje joj je mjesto. No, to je zapravo bio tek početak. Došlo je i do malog naguravanja, no za sada je ostalo samo na tome.

Vjerojatno najzanimljivija situacija dogodila se sredinom epizode, odnosno prije službenog vaganja boraca koji su trebali odraditi prvu borbu, Khalila Rountreea i Cory Hendricksa. Gotovo punih pet minuta, svi članovi trening timova i borci su stojali u hodniku ispred svlačionica, dok su njih dvije imala ugodne razgovore. Ma, jednostavno to što se događa, to je teško opisati, jednostavno je potrebno pogledati.

Borci su se izvagali, a riječ je o dvojici prijatelja koji zajedno treniraju u timu Syndicate, koji se nalazi zapravo nedaleko od TUF dvorane, tako da su oba borca relativno na domaćem terenu. Ono što je moglo stvari problem bila je ozljeda noge Hendricksa, odnosno oteklina. Doktor je rekao da nije ništa ozbiljno, ali da se treba pripaziti i što manje udarati nogom.

Iako su se trebali boriti, oba borca su i dalje cijelo vrijeme bili zajedno, družili se te bez problema pričali o borbi koja je ispred njih, a zajedno s njima i njihova timska kolegica Jamie Moyle, koja nije bila sretna što će morati gledati međusobnu borbu svoja dva prijatelja.

A borba je bila uistinu sjajna, no ako želite pogledati cijelu epizodu, nemojte čitati dalje niti otvarati priloženi video. Oba borca su krenula na sve ili ništa, što je rezultirali vrlo dobrim udarcima, a posebno efektno izgledaju Coryevi kickovi. Ali, ono gdje se Cory pokazao opasnijim bio je partner, gdje je nakon rušenja uspio uhvatiti vrat svog prijatelja i prisiliti ga na predaju. Već u prvoj borbi ove sezone favorit je izgubio, a tim Claudio došao je do velike pobjede.

Nakon pobjede, na Claudiji je bilo da odabere idući par. Izjavila je kako im je plan bio prvu borbu dati Hanah Harper, no da se neće ponašati kao Joanna, koja je odabrala ozlijeđenog Corya te da će Hani dati priliku da ozdravi, budući da je imala zdravstvenih problema prethodnih dana, zbog kojih nije mogla trenirati. Tako će ženski dio natjecanja otvoriti dvije prvoizabrane djevojke iz oba tima, Tatiana Suarez i J.J. Aldrich.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI