Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Ultimate Fighter 21 završio spektakularnom borbom (VIDEO) | Fight Site

Ultimate Fighter 21 završio spektakularnom borbom (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 09.07.2015 12:44h Autor:

Sudionici 21. sezone Ultimate Fightera

Završena je 21. sezone Ultimate Fightera, u kojoj su se međusobno sučelila dva najbolja MMA Tima s Floride, American Top Team i Blackzillians. A finale je ponudio pravi spektakl i najbolju borbu sezone, koja se sigurno može uspoređivati s onom Stephena Bonnara i Forresta Griffina.

Deset godina kasnije i 20 redovnih Ultimate Fighter sezona kasnije, legendarna borba Forresta Griffina i Stephena Bonnar dobila je svoj pandam u završnoj borbi 21. sezone, u kojoj su predstavnici American Tom Teama i Blackzilliansa ostavili srce u kavezu, za sebe, za svoje timske kolege te ujedno i cijeli tim i ono što on predstavlja.

SPOILER ALERT! Ukoliko namjeravate pogledati cijelu epizodu, ne čitajte dalje dok to ne odradite

Dan Lambert je za posljednju borbu odabrao Haydera Hassana, borca koji je bio sudionik u dvije od četiri dotadašnje ATT-ove pobjede te mu je ovo trebala biti treća borba u manje od tri tjedna razmaka. Blackzilliansi nisu htjeli ići niti s jednim borcem po treći put, nego su izveli Vicentea Luquea, koji je tijekom prvog kruga savladao Nathana Coya, borca koji je zapravo ATT i ostavio u igru, pobjedom koja je prikazana u desetoj epizodi.

I onda je uslijedio spektakl. 15 minute brawla, makljaže, agresije, fajta, pendrečenja ili kako god hožete žargonski nazvati ono što su izveli ova dva fantastična borca. Naravno, oba su nagrađeni nastupom na finalnom eventu iduću srijedu, zar je to itko sumnjao.

Pogledajte najbolje trenutke borbe te tko je postao pobjednik Ultimate Fightera, barem ovog regularnog dijela, prije finalne borbe.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI