Ukoliko izgubi od Magnya, Johny Hendricks će završiti karijeru

UFCIZDVOJENA VIJEST 21.10.2016 22:21h Autor:

Johnny Hendricks

Johny Hendricks je dogovorio borbu protiv Neila Magnya na UFC 207 eventu, a to bi mu mogao biti njegov posljednji nastup. Ukoliko izgubi, najavio je odlazak u mirovinu.

Nakon poraza od Kelvina Gasteluma, koji se dogodio na UFC 200 eventu, Johny Hendricks se našao u teškoj situaciji. Daleko je od povratka na vrh, s kojeg ga je srušio Robbie Lawler krajem 2014. godine, no nekoliko dobrih nastupa ga ponovno mogu učiniti relevantnim. Zato je UFC 207 nastup protiv Neila Magny presudna borba za njegovu karijeru.

“Posljednje dvije borbe sam izgubio potpuno pošteno i svjestan sam toga. No realno, ukoliko izgubim iduću borbu, mislim da je vrijeme da kažem kako je dosta. Ne želim biti borac koji će se nastaviti boriti samo da bi pronašao borca kojeg mogu pobijediti”, otvoreno je Johny priznao o čemu razmišlja.

Mnogi smatraju kako su dvije borbe protiv Robbiea Lawlera, a posebno ona druga, koju je kontroverzno izgubio, isisale iz Johnya motivaciju i želju za borbom, a posebno je takav izgledao protiv Gasteluma. Sad ima još dva mjeseca da se vrati u situaciju kad je bio najopasniji čovjek do 77 kilograma. Ukoliko to ne uspije, možda ga 30. prosinca gledamo po posljednji put.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI