Ukinuta zabrana prilaska Tonyja Fergusona obitelji

UFCIZDVOJENA VIJEST 24.04.2019 19:22h Autor:

Obitelj Ferguson

Zabrana prilaska Tonyja Fergusona obitelji, koju je zahtijevala njegova supruga, više nije na snazi. To je najbolji dokaz kako oporavak jednog od najboljih boraca svijeta prolazi u najboljem redu.

15. ožujka došlo je do zahtjeva kojim je supruga Tonya Fergusona zatražila zabranu prilaska njenog supruga njoj i njihovom dvogodišnjem sinu. Kao razlog je navela čudno ponašanje UFC-ovog borca lake kategorije. Tim je putem navela da njezin suprug nije spavao čak tri dana zaredom, a pritom je demolirao njihov dom. U jednom trenutku se okomio na kamin tvrdeći da mu je netko instalirao kompjutorski čip u nogu, a tvrdio je i da mu se netko sakrio u zidovima.

“Tony Ferguson je dobar suprug i dobar otac našem sinu. Trenutni pravni potezi su samo dio procesa u kojem je cilj Tonyu osigurati svu pomoć, da bi mogao nastaviti biti najbolja moguća osoba, kao i da može nastaviti ispunjavati svoju strast te postati UFC prvak. Svima želim sve najbolje i nadam se da će se poštivati naša želja za privatnošću”, rekla je tim putem Cristina Ferguson.

Tony se istog dana prijavio na liječenje s kojeg se nekoliko puta javio. Prije tjedan dana je otkrio kako su mu medicinski nalazi dobri i da se spreman vratiti borbama. To trenutno još uvijek nije moguće, budući da su iz UFC-a izjavili kako će morati proći njihove medicinske testove. No, pravna strana ovog slučaja daje naslutiti kako stvari itekako idu nabolje.

Privremena zabrana prilaska je ukinuta, a “El Cucuyeva” supruga je putem svoje odvjetnice rekla kako nema potrebe za produžavanjem iste. Tako se UFC-ov borac može vratiti svojoj obitelji. Već prije nekoliko dana je na Instagramu postavio neke fotografije sa svojim sinom, što bi značilo kako ga je Cristina već ranije primila nazad u njihov dom.

35-godišnji Ferguson trenutno se nalazi unutar niza od 11 pobjeda, a njegova borba protiv Khabiba Nurmagomedova je zapravo ono što fanovi najviše žele vidjeti. Nadamo se kako je uistinu sve u redu, a to ćemo znati nakon što Fergusona detaljno pregleda UFC-ov medicinski tim. Ukoliko oni daju zeleno svijetlo, El Cucuy bi se mogao vratiti prvom prilikom za borbu koja bi zadovoljila njegove interese, kao i interese UFC-a.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI