Šuška se: GSP na rubu povratka, sastao se s UFC-om!

UFCIZDVOJENA VIJEST 25.04.2015 08:52h Autor:

GSP

Čini se kako Georges St. Pierre ozbiljno razmišlja o povratku u oktogon. Imaju li njegovi fanovi razloga za veselje ili ne,  još uvijek se ne zna, no prema riječima njemu bliskih ljudi Kanađanin bi htio barem odraditi još jedan meč u UFC-u.

Ovih dana je bio u centru pažnje kao poseban gost na događanjima oko UFC-a 186 pa se i priča oko povratka ponovno razbuktala. Dojam je da GSP-u najviše smeta dovoljna neregulacija zlouporabe steroida u UFC-u. Sa zdravljem problema više nema…

"Dobio sam zeleno svjetlo od doktora da krenem trenirati. Zadnji put kada sam operirao desno koljeno bio sam u žurbi zbog meča protiv Carlosa Condita. Ovaj put idem polako, nisam u žurbi jer nemam nikakvu borbu ispred sebe. Više sam opušten, mogao sam više disati. I da, ako me pitate, redovito treniram svaki dan i u dvorani sam", priznao je bivši UFC prvak i dodao:

"Jučer sam se sastao s UFC-om. Angažirali su neke ljude da se pozabave dodatno dopingom i sve mi se čini da ide prema boljemu. Ne mogu vam previše reći o tome što se događa jer nisam niti saznao previše relevantnih informacija, no čovjek kojeg su angažirali je vrlo ugledan u tome što radi. On je bio onaj koji je uhvatio Marion Jones. Stoga, mi se sviđa kako se stvari raspliću, no kao što sam rekao, ne zam dovoljno da bih vam nešto konkretno ispričao. Ja nisam stručnjak za ta područja. Morat ću se posavjetovati s nekim tko više zna."

Stručnjak o kojem priča se zove Jeff Novitzky, a upravo je on novi UFC-ov vodeći čovjek za borbu protiv zlouporabe steroida. Kako će to utjecati na odluku GSP-a da se vrati u "staro jato", još ne znamo. Ono što znamo jest da Kanađanin uvjetuje svoj povratak žešćom regulacijom doping u UFC-u.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI