Uhićen UFC-ovac Ian McCall

UFC 18.08.2012 07:07h Autor:

Ian McCall

Jedan od najboljih UFC-ovih boraca u muha kategoriji, Iana MacCall, je u utorak uhićen u Laguna Beachu (SAD).

Čini se kako je burna prošlost sustigla sada prilično uzornog sportaša koji nikada nije krio probleme iz prošlosti. McCall je, naime, javno priznao svoje probleme s drogom i sa zakonom koji su ga, kako je sam uvijek isticao, i natjerali na promjenu stila života i okretanje MMA-ju.

Razlog zbog kojeg su McCalla priveli detektivi iz odjela za narkotike Laguna Beacha jest nalog iz 2009. godine koji je baziran na kršenju uvjetne kazne od godinu dana ranije. Kod McCalla je tada pronađeno nekoliko vrsta narkotika, a u trenutku privođenja je upravljao vozilom bez valjane vozačke dozvole.

Kako piše internet portal Stunewslagua.com, McCall je pušten da se brani sa slobode nakon što je platio jamčevinu u iznosu od 16 500 dolara. Za sada se ne zna kada je zakazano prvo sudsko ročište kao niti hoće li ovaj incident ugroziti karijeru ovog sjajnog borca. McCall je samo jedan u nizu boraca koji su dio ili su bili dio najjače svjetske MMA promocije, a u posljednje vrijeme su završili iza rešetaka. Nedavno je to bio slučaj i s aktualnim prvakom u poluteškoj kategoriji, Jonom Jonesom, kao i s bivšim članom srednje divizije Mayhemom Millerom koji je tek prije nekoliko dana izašao iz zatvora. Ništa bolja nije bila niti UFC-ova ring djevojka Arianny Celeste koja je prije nekoliko mjeseci uhićena nakon sukoba sa svojim dečkom u hotelskoj sobi.

 

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI