Ugovorene dvije nove borbe za UFC Fight Night u Moskvi

UFCIZDVOJENA VIJEST 23.08.2018 19:31h Autor:

Rustam Khabilov

Prvi UFC event u Rusiji dobio je još dvije nove borbe na svoj program. U lakoj kategoriji fanovi će vidjeti duel Rustama Khabilova i Kajana Johnsona, dok će se u srednjoj boriti veliki potencijal Ramazan Emeev protiv Claudia Silve.

Za Rustama Khabilova (22-3, 8-2 UFC) biti će to prva borba ove godine, a u pitanju je duel koji se već trebao dogoditi na proljeće, no Khabilov je tada bio prisiljen otkazati nastup zbog ozljede. Kajan Johnson (23-13-1, 4-2 UFC) se tada borio protiv Steviea Raya, kojeg je savladao, a od tada je imao još jedan nastup. Prošlog mjeseca poražen je od Rustamovog sunarodnjaka, Islama Makhacheva, prekidom u prvoj rundi. Khabilov se trenutno nalazi unutar niza od pet pobjede, no sve su došle sudačkom odlukom, u borbama koje nisu bile niti blizu atraktivnima, kakve UFC namjerava uvijek ponuditi svojoj publici.

Svoju drugu borbu ove godine odraditi će Ramazan Emmev (17-2, 2-0). U pitanju je jedan od najvećih potencijala velter kategorije, koji je ove god već savladao Alberta Minu, kojem je time nanio prvi poraz u karijeri. Njega čeka duel protiv Claudia Silve (12-1, 3-0 UFC), borca koji se ove godine vratio nakon tri i pol godine pauze te je u prvoj rundi završio Nordinea Taleba. Time je samo nastavio tamo gdje je stao, odnosno kao veliki brazilski MMA potencijal.

UFC Fight Night 136 se održava 15. rujna u Moskvi, a predvodi ga teškaški duel Marka Hunta i Alekseia Oleynika.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI