Ugovor Cris Cyborg polako ističe, UFC radi na borbi za pojas u srpnju!

UFCIZDVOJENA VIJEST 19.04.2017 11:09h Autor:

Cristiane Cyborg Justino (Facebook)

Cristiane “Cyborg” Justino je nedavno poručila UFC-u da joj dogovore borbu ili je u suprotnom otpuste iz promocije. Raskid ugovora s najboljom borkinjom perolake kategorije UFC-u nije u interesu, ali isto će se dogoditi ako Brazilku uskoro ne vrate u oktogon.

Naime, “Cyborg” za promociju mora odraditi još dvije borbe, no njezin ugovor ističe u listopadu 2017. neovisno o tome hoće li ga ispuniti.

Promocija stoga radi na borbi između Justino i Germaine de Randamie koji bi se obračunale za perolaku titulu 29. srpnja na UFC 214 priredbi u Anaheimu. Iako borba još nije službeno potvrđena Justino ju je najavila putem Twittera.

De Randamie je osvojila ianuguralnu perolaku titulu u veljači kada je UFC odlučio otvoriti žensku perolaku diviziju. “Cyborg” je zbog potencijalnog kršenja antidopinških propisa bila privremeno suspendirana pa je tako “Iron Lady” dobila priliku boriti se za naslov protiv Holly Holm na UFC 208 priredbi gdje je slavila jednoglasnom odlukom sudaca.

Novopečena prvakinja je odmah nakon borbe izjavila da mora zaliječiti ozljedu šake koju vuče neko vrirjeme i nije poznato hoće li Nizozemka biti spremna za UFC 214.

Justino je u posljednoj borbi demolirala Linu Lansberg kada su se u rujnu prošle godine suočile u borbi na dogovorenoj kilaži na UFC Fight Night 95 priredbi u Curitibi.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI