Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
UFC žestoko odgovorio ESPN-u: Prljavi ste, lažete i ne iznosite činjenice (VIDEO) | Fight Site

UFC žestoko odgovorio ESPN-u: Prljavi ste, lažete i ne iznosite činjenice (VIDEO)

UFC 17.01.2012 10:04h Autor:

Dana White: ESPN je prljav i lažu!

Kao što je čelnik UFC-a, Dana White, i najavio, jučer je stigao i video odgovor ESPN-u na njihov prilog o monopolu i potplaćivanju svojih boraca koji je u nedjelju ugledao svjetlo dana.

U emisiji “Outside the lines” gostovao je i vlasnik UFC-a Lorenzo Fertitta. Od 47 minuta intervjua koji je dao za ESPN, ta je TV kuća prikazala samo 9 izmontiranih minuta izjava koje idu u prilog njihovim tezama. UFC je u javnost pustio cijeli intervju u kojem Fertitta odgovara ESPN-u na njihove optužbe kontra argumentima. Jedan od najupečatljivijih je i onaj da ESPN godišnje zarađuje 2.5 milijarde dolara na na svojim borilačkim priredbama borce plaća nekoliko stotina dolara.

“ESPN mrzi ovaj sport. Uopće ga ne pokrivaju, ne izvještavaju o eventima, o našem brandu. Od njih samo možete vidjeti smeće i gluposti”, izjavio je vidno uzrujani Dana White dodavši kako su ljudi iz ESPN-a potpuno izmijenili smisao intervjua Lorenza Fertitte.

“Od 40 minuta intervjua s Lorenzom Fertittom napravili su 9. Prljavi su, lažu i nikada ne iznose sve činjenice. To je razlog zbog kojeg nisam želio sudjelovati u ovom intervjuu”, zaključuje White.

U UFC-ovom prilogu gostovali su Forrest Griffin, Matt Serra i Chuck Liddell koji su svi govorili u prilog UFC-u i njihovoj politici plaćanja boraca. Pogledajte najprije video koji je kao odgovor pripremio Dana White, a zatim možete pogledati i čitav, nemontirani intervju Lorenza Fertitte. Nakon toga vama prepuštamo zaključke.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI