UFC želi Rampagea protiv Shoguna u Japanu

UFCIZDVOJENA VIJEST 25.09.2011 17:29h Autor:

Quinton Jackson (Photo by Marko Petrak)

UFC planira organizirati spektakularan dvoboj između Quintona Rampagea Jacksona i Mauricija Shoguna Rue na svojoj povratničkoj priredbi u Japanu koja je zakazana za veljaču iduće godine.

Radilo bi se zapravo o revanšu iz 2005. kada je Brazilac u Prideovom ringu slavio prekidom i to soccer kickovima koji su danas u UFC-u zabranjeni.

Vijest je novinarima priopćio predsjednik promocije Dana White.

“Rampage i ja smo baš pričali o borbi protiv Rue u Japanu dok su ga šivali u ambulanti. Shogun se najprije bori protiv Dana Hendersona u San Joseu, pa ćemo vidjeti što će biti nakon tog dvoboja. Ono što mi je Rampage rekao jest da se želi boriti u Japanu. Ja sam mu odgovorio da može. Nikada se ne želim prepirati s borcima koji žele meč”, izjavio je White.

Kasnije je u intervjuu za MMAFighting i Rampage potvrdio da bi dvoboj protiv Shoguna bila sjajna prilika za osvetu.

“Bila bi to posebna borba. Mnogo poštujem Shoguna, a onaj poraz me proganja već dugi niz godina. Stoga, da – želim revanš protiv Shoguna u Japanu. To bi bilo ostvarenje sna”, objašnjava dojučerašnji izazivač u poluteškoj kategoriji.

Potencijalni dvoboj bi se trebao dogoditi ukoliko Shogun uspješno prođe prepreku koja se zove Dan Henderson u San Joseu na UFC-u 139. Dvoboj je zakazan za 19. studeni.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI