UFC želi GSP-a i Whittakera na UFC 221 priredbi u Zapadnoj Australiji

UFCIZDVOJENA VIJEST 20.11.2017 00:07h Autor:

Georges St Pierre i Robert Whittaker

Borba za ujedinjenje naslova srednje kategorije između Georgesa St-Pierrea i Roberta Whittakera daleko je od finalizacije, ali želja je UFC-a da se dvojac obračuna na UFC 221 priredbi.

UFC 221 održava se 11. veljače u Perthu i radi se o UFC-ovom prvom posjetu Zapadnoj Australiji

“Još nemamo nikakve vijesti”, rekao je u Sydenyju UFC-ov čelnik Dave Shaw. “Znate kao i ja da je najveće pitanje kako se Georges trenutno osjeća.”

St-Pierre se prije dva tjedna na UFC-u 217 vratio borbama nakon četverogodišnje pauze porazivši prvaka Michaela Bispinga. Kanađanin je nakon meča rekao da je u borbi zaradio ozljedu vrata te da nije siguran kada će se vratiti.

S obzirom da se radi o PPV eventu izvan vremenske zone SAD-a, promocija je svjesna da im treba pravo ime i borba kako bi se dobro prodali na australskom tržištu i zato je privremeni prvak Whittaker, Novozelanđanin s prebavilštem u Australiji, idealan izbor, pogotovo u kombinaciji s legendom sporta poput GSP-a,

“Gledajte, želimo da se Robbie bori u Perthu. Stvari donekle idu u tom smjeru budući da  radimo PPV event. Želimo totalno rasturiti i napraviti jako veliku i značajnu priredbu, ne samo za Zapadnu Australiju već za australske fanove diljem zemlje.

Sve će vjerojatno ovisiti o Georgesu. Bio bi to brz povratak da se ponovno bori nakon tri mjeseca, stoga ako uspijemo dogovoriti taj meč to će biti sjajno. Ali u ovom trenutku nemamo prave informacije.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI