UFC za Silvu priprema ‘catchweight’ borbu protiv top 10 poluteškaša?

UFCIZDVOJENA VIJEST 27.04.2017 16:26h Autor:

Anderson Silva

Ostalo je još nešto više od mjesec dana do UFC 212 priredbe koja se 3. lipnja održava u Rio de Janeiru, a Anderson Silva još uvijek ne zna s kime će te večeri odmjeriti snage.

U ovoj nezahvalnoj situaciji našao se zahvaljujući Kelvinu Gastelumu koji je ispao iz kombinacija jednom kada je USADA nakon njegove pobjede nad Vitorom Belfotom otkrila da je pozitivan na tetrahidrokanabinol (THC). Talentirani borac tako je zaradio privremenu suspenziju, a “The Spidera” ostavio bez protivnika za nastup pred domaćom publikom.

Iako je ime Andersonovog protivnika još uvijek nepoznato, brazilski Combate javlja da UFC za legendu sporta priprema Ovincea Saint Preuixa, trenutno osmorangiranog na ljestvici izazivača u poluteškoj kategoriji i borca koji je prošlog vikenda u Nashvilleu Von Flue gušenjem svladao Marcosa Rogerija de Limu te time prekinuo negativan niz od tri uzastopna poraza.

Meč bi se navodno trebao održati u ‘catchweightu’ do 88 i pol kilograma (195 lbs).

Kao još jedna opcija, doduše manje izgledna, spominje se i ponovno priključivanje Gasteluma ukoliko on dokaže nevinost i na vrijeme dobije zeleno svjetlo od USADA-e.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI