UFC: Werdum će morati razgovarati s policijom u Australiji, u najmanju ruku!

UFCIZDVOJENA VIJEST 20.11.2017 12:08h Autor:

Screenshot

UFC se i dalje nije značajnije oglasio oko incidenta koji se dogodio prošlog tjedna, a ticao se Fabricija Werduma i Colbyja Covingtona. Podsjećamo, dva UFC borca su se prije UFC Fight Night priredbe u Sydneyju fizički obračunali u službenom hotelu. Navodno je Werdum udario velteraša šakom u glavu, a ovaj njega nogom. Da bi se obračun nastavio “Werdumovim bumerangom” ispred hotela koji je snimljen kamerom i objavljen na društvenim mrežama.

Na press konferenciji poslije priredbe, u čijoj je glavnoj borbi Werdum svladao Marcina Tyburu, UFC-ov potpredsjednik Dave Shaw je progovorio i o nemilom incidentu koji je stigao i do vijesti “main stream” medija u Australiji. Doduše kratko, ali se ipak osvrnuo…

“Ako govorimo o situaciji iz našeg pogleda, pogleda kompanije, i dalje sakupljamo što je više informacija moguće. Razgovarali smo s Werdumom i njegovim timom. Razgovarali smo i sa Covingtonom. Razgovarali smo s hotelskim osiguranjem. Razgovarali smo s policijom”, otkrio je Shaw i dodao:

“U ovom trenutku nismo još uvijek spremni donositi nikakve zaključke. I dalje je prerano. I dalje smo u procesu kroz koji moramo proći. I slušajte, u ovom trenutku, sve je u rukama policije Novog Južnog Walesa. Vjerujem da će Werdum morati s njima odraditi neke razgovore u narednih nekoliko tjedan. U najmanju ruku…”

Podsjećamo kako je Covington podnio kaznenu prijavu protiv Werduma radi fizičkog napada koji se dogodio “smrtonosnim oružjem”. Iako je bumerang s kojim ga je Werdum pogodio turistički predmet, u njegovoj definiciji radi se o pravom oružju što nikako ne ide na ruku bivšem UFC prvaku.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI