UFC vratio meč za titulu na UFC 231: Shevchenko vs. Joanna ipak u Torontu!

UFCIZDVOJENA VIJEST 10.10.2018 09:55h Autor:

Joanna Jedrzejczyk i Valentina Shevchenko

Što to radi UFC? Pitao bi se svatko tko prati zbivanja u elitnoj promociji vjerojatno hvatajući se za glavu u nevjerici. Čelnici UFC-a posljednje dvije godine lutaju i ne snalaze se previše vodeći MMA promociju koja je nekoć bila sinonim za organizaciju, ali ovaj posljednji slučaj je ipak do sada neviđen.

Valentina Shevchenko i Joanna Jedrzejcyzk će se ipak boriti za titulu u muha kategoriji na UFC-u 231! Sada ste se vjerojatno u sebi upitali…ali Shevchenko je prebačena na UFC 230 u meč protiv Sijare Eubanks? Da jest, ali je sada ponovno vraćena tamo gdje je prvotno i bila najavljena – na jedan PPV kasnije.

S obzirom na to da su u međuvremenu uspjeli dogovoriti meč između Daniela Cormiera i Derricka Lewisa, te su ga najavili kao glavni meč večeri priredbe u Madison Square Gardenu, dvoboj Shevchenko vs. Eubanks im više nije bio potreban. Nije pomoglo niti ismijavanje MMA javnosti i fanova koji su s nevjericom primili vijest o novom glavnom meču večeri UFC-a 230 jer se očigledno radilo o potpunom promašaju.

Stoga je UFC odlučio vratiti stvari na staro. U igru su ponovno vratili bivšu prvakinju Jedrzejcyzk, koja je bila spremna ponovno uskočiti protiv Shevchenko na priredbu u Torontu. Vijest je prvi objavio ugledni ESPN, da bi kasnije bila potvrđena i od MMAFightinga.

U ovom trenutku nije jasno što će se dogoditi s Eubanks. Ova nesuđena finalistica TUF-a 26 (pala vagu uoči finala) je sada ostala bez meča. U jedinom dosadašnjem nastupu za elitnu promociju Eubanks je slavila protiv Lauren Murphy jednoglasnom odlukom sudaca.

UFC 231 na rasporedu je 9. prosinca u Scitiabank Areni u kanadskom Torontu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI