Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
UFC vam poklanja najbolju borbu 2017. godine u HD rezoluciji (VIDEO) | Fight Site

UFC vam poklanja najbolju borbu 2017. godine u HD rezoluciji (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 18.08.2018 12:36h Autor:

Gaethje vs. Johnson

Na nedavno održanoj dodjeli svjetskih MMA nagrada, borba Justina Gaethjea i Michaela Johnsona proglašena je najboljom MMA borbom 2017. godine u svijetu. UFC vam daruje snimku u HD rezoluciji, kroz koju se još jednom možete uvjeriti kakav je spektakl bio u pitanju.

Justin Gaethje nije stranac kada je u pitanju nominacija za borbu godine. Za 2017. godinu čak dvije njegove našle su se među pet najboljim, a druga je bila ona koju je odradio protiv Eddiea Alvareza, dok je trenutno izraziti kandidat i za to da se njegova borba protiv Dustina Poiriera nađe u ovogodišnjoj konkurenciji. Dvije nominacije odjednom imao je i 2015. godine, za svoje obje borbe protiv Luisa Palomina. I tada bi vjerojatno osvojio nagradu, da se iste godine nije dogodila druga borba Robbiea Lawlera protiv Rorya MacDonalda.

Prošlogodišnja borba protiv Johnsona bila je njegova prva u UFC-u, a odmah je dobio priliku nastupati u glavnoj borbi. U pitanju je bio finalni event Ultimate Fightera, u sklopu International Fight Weeka, a s druge strane je opasni udarač, borac koji gaji stil kakav apsolutno odgovara onome što Gaethje uvijek planira ponuditi u kavezu. Globalna MMA publika u toj je borbi upoznala Justinov stil borbe, kakav neprakticira više nitko u vrhunskom MMA-u, osim možda njegove kolegice Leslie Smith. Gaethje je borac koji je spreman kretati se naprijed, primati udarce, nalaziti se u teškim pozicijama, sve s ciljem da zabavi publiki te na kraju slomi svog protivnika. To je radio tijekom svog WSOF šampionskog niza, a pokušao je i u UFC-u.

I protiv Johnsona je doživio upravo to. Dva puta u prvoj rundi našao se u velikim problemima, činilo se da će Johnson završiti borbu, no on je izdržao na nogama. Nije dobro krenuo niti u drugu rundu, no onda je dočekao svoju priliku, a kada je preuzeo kontrolu, za Johnsona više nije bilo spasa. Nije ostalo puno vremena do kraja druge runde, ali “The Menace” više nije mogao.

Ova oba borca imamo priliku gledati na idućem UFC eventu, odnosno Fight Nightu u Lincolnu, koji ćemo pratiti idući tjedan Gaethje će tražiti još jednu ovakvu borbu u “main event” protiv Jamesa Vicka, dok Johnson nastupa u sunaslovnoj borbi, a protivnik mu je Andre Fili.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI