UFC uspio dogovoriti pressicu Conora i Khabiba, datum službeno objavljen

UFCIZDVOJENA VIJEST 12.09.2018 20:04h Autor:

Khabib vs. Conor

UFC je uspio dogovoriti datum kada će Khabiba Nurmagomedova i Conora McGregora staviti u istu prostoriju s mikrofonima u rukama te mnoštvom novinara ispred njih. Upravo tako, poznat je datum press konferencije kojom će se najaviti UFC 229 event.

Iako je White najavljivao kako će Conora i Khabiba staviti pred fanove, poznati novinar Chamatkar Sandhu s ESPN-a je otkrio drugačiju informaciju, prisutni će smjeti biti tek pripadnici medija i to oni kojima bude odobrena akreditacija. Press konferencija će se održati u New Yorku, u jednoj od najpoznatijih svjetskih multifunkcionalnih dvorana, Radio City Music Hallu.

Naravno, UFC će izravno prenositi press konferenciju putem Youtubea, a najavljeno je kako će biti prisutni samo dva glavna borca i Dana White, odnosno na press konferenciji neće biti sudionika ostalih borbi. Oni će se svi pojaviti na drugoj press konferenciji, koja će biti organizirana u tjednu borbe, kada već svi budu u Las Vegasu.

Event se održava 6. listopada, no fanovi se već dugo vremena nadaju press konferenciji na kojoj će McGregora moći vidjeti u onome za što većina smatra da mu ide i bolje od borbe u kavezu. Uostalom, smatra se kako je mnoge svoje pobjede ostvario, ili si barem višestruku olakšao put do njih, upravo mentalnim djelovanjem na svoje protivnike. Biti će i više nego zanimljivo promotriti kako će na to sve reagirati inače hladni i staloženi Dagestanac.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI