UFC uplatio bonus za pobjedu borcu poraženom kontroverznom odlukomn

UFCIZDVOJENA VIJEST 07.03.2018 19:47h Autor:

Means vs. Moraes

Dugogodišnji UFC-ov borac, Tim Means, otkrio je kako mu je njegov poslodavac odlučio isplatiti bonus za pobjedu u prošloj borbi, iako do nje nije došao. On je poražen u Brazilu od Sergia Moraesa, a u pitanju je bila podijeljena sudačka odluka.

U pitanju je borba s Fight Nighta u brazilskom Belemu, koji se održao 3. veljače. Means i Moraes odradili su vrlo zanimljivu borbu te su bili kandidati za borbu večeri, no taj bonus ipak je pripao Thiagu Santosu i Anthonyu Smithu. No, Meansu event nije ostao u dobroj memoriji i zbog sudačke odluke, koja je otišla na stranu njegovog protivnika. Means je smatrao kako je on u toj borbi bio bolji te da je zaslužio pobjedu čistom jednoglasnom odlukom, a s njim se složila i većina fanova koji su borbu pratili.

Da bi stvar bila još gora, 34-godišnjem Meansu (27-10-1, 9-7 UFC) to je bila druga borba za redom koju gubi na isti način, odnosno podijeljenom odlukom koja je vrlo lako mogla otići na njegovu stranu. UFC je ipak odlučio nagraditi svog člana koji uvijek pruža uzbudljive borbe te su mu isplatili bonus za pobjedu u Brazilu, što je on sam otkrio putem Twittera.

“Hvala UFC-u i Dani Whiteu što su mi poslali bonus za pobjedu u Brazilu”, napisao je Means te je dodao hashtagove kojima želi izjaviti kako on i dalje sebe smatra pravim pobjednikom te borbe.

Osim što je uzbudljiv borac, Means je također i vrlo aktivan borac, koji nastupa tri ili četiri puta godište. UFC očito sve to cijeni pa su ga iz tog razloga odlučili nagraditi. Pohvalno!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI