UFC uklonio tri borca sa službene rang liste

UFCIZDVOJENA VIJEST 02.02.2017 15:53h Autor:

UFC

Ako pažljivije pogledate najnoviju rang listu UFC-a primjetit ćete da se na njoj više ne nalaze tri vrhunska borca. Lorenz Larkin, Misha Cirkunov i Rick Story izgubili su svoje mjesto na listi najboljih boraca promocije.

I dok se već neko vrijeme zna da Larkin istražuje opcije na slobodnom tržištu, podatak da Cirkunov i Story treuntno nisu pod ugovorm s UFC-om nije bio toliko poznat.

Cirkunov je ispunio standarni ugovor na četiri borbe upisavši pobjede u svakom nastupu, posljednji put protiv Nikite Kyrilova na UFC 206 priredbi. Prema navodu Sportsneta latvijsko- kanadski borac namjerava potpisati novi ugovor.

Story je na UFC-u 202 prošlog kolovoza u režiji Donalda Cerronea pretprio prvi poraz (tehničkim) nokautom u karijeri. “Horror” je tako prekinuo niz od tri pobjede koje uključuju Gunnara Nelsona i Tareca Saffiedinea.

Larkin je posljednji put nastupio također na UFC-u 202 porazivši Neila Magnyja tehničkim nokautom čemu je prethodilo slavlje podijeljenom odlukom nad trenutno “vrućim” Jorgeom Masvidalom.

Zanimljivo, Ryan Bader je još uvijek rangiran iako je poluteškaš svoj UFC ugovor ispunio u studenom porazivši Antonia Rogeria Nogueiru i praktički samo što nije potpisao za Bellator.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI