Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
UFC uklonio 35 boraca s rostera, među njima Elvis Mutapčić, Cole Miller, Rick Story, Lorenz Larkin, Takeya Mizugaki… | Fight Site

UFC uklonio 35 boraca s rostera, među njima Elvis Mutapčić, Cole Miller, Rick Story, Lorenz Larkin, Takeya Mizugaki…

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.02.2017 17:38h Autor:

Elvis Mutapčić

35 imena od danas se više ne nalazi na službenom popisu UFC boraca, koji se nalazi na njihovoj web stranici. A na tom popisu nalaze se neka dosta poznata imena.

Našim čitateljima sigurno će najzanimljivija biti činjenica kako Elvis Mutapčić neće dobiti još jednu priliku dokazati se na najvećoj sceni. Borac rodom iz BiH je u oktogonu odradio tri nastupa, uz dva poraza i jednu neodlučenu borbu, a svojim predstavama nije uvjerimo vodstvo promocije da mu daju još jednu priliku.

Najveće iznenađenje ipak je Rick Story, vlasnik UFC skora 12-7, koji je u svom posljednjem nastupu poražen od Donalda Cerronea, no prije toga imao je niz od tri pobjede, među kojima su one nad Gunnarom Nelsonom i Tarecom Saffiedineom. Nije poznato zašto je promocija odlučila otkazati suradnju s ovim borcem koji je dio rostera UFC-a od 2009. godine. Već smo ranije pisali o tome kako novi ugovor nije ponuđen niti Lorenzu Larkinu, koji je u svom posljednjom nastupu vrlo atraktivno savladao Neila Magny i našao je unutar Top 10 poretka velter kategorije.

Još neka velika imena sigurno su Cole Miller i Takeya Mizugaki. Japanac je u UFC pristigao kao dio WEC-a te je u oktogonu odradio 14 nastupa, upisavši osam pobjeda i šest poraza. U jednom trenutku bio je unutar niza od pet pobjeda, što ga je dovelo blizu samog vrha. Ipak, samo jedan trijumf u posljednjih pet nastupa i izuzetno neatraktivan stil borbe su ga koštali otkaza. Miller bi i možda i ostao dio UFC-a, ali već ranije je progovorio o tome kako nije zadovoljan ponuđenim uvjetima od strane promocije. On je član UFC bio gotovo deset godina, tijekom kojih je odradio točno 20 borbi, upisavši pobjedu u točno pola.

Ispod teksta donosimo popis svih 35 boraca koji će svoju karijeru nastaviti negdje drugdje, a njima možemo pridružiti Tima Kennedy i Aisling Daly, koji su nedavno objavili svoja umirovljenja iz sporta.

Clay Collard, Anthony Birchak, Maximo Blanco, Geane Herrera, Brock Lesnar, Taylor Lapilus, Seohee Ham, Takeya Mizugaki, Brendan O’Reilly, Erik Perez, Lorenz Larkin, Rick Story, Jessamyn Duke, Cole Miller, Elvis Mutapcic, Joe Gigliotti, Fredy Serrano, Fernando Bruno, Yao Zhikui, Adam Hunter, Joey Gomez, Bartosz Fabinski, Augusto Montano, Yaotzin Meza, Yves Jabouin, Milana Dudieva, Anton Zafir, Tony Sims, Lukasz Sajewski, Tiago Trator, Kenny Robertson, Francisco Rivera, Roldan Sangcha-an, Gasan Umalatov, Jon Delos Reyes

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI