UFC u travnju pristiže u New York s novim PPV eventom

UFCIZDVOJENA VIJEST 16.01.2017 22:23h Autor:

Key Bank Center

UFC laganim koracima sve više koristi činjenicu da je MMA legaliziran u New Yorku te su najavili treći PPV event u toj saveznoj državi u razdoblju od pet mjeseci. UFC 210 stiže u Buffalo 8. travnja.

Buffalo je grad u sjevernom dijelu savezne države New York. Nalazi se na jezeru Eire, a od New York Citya nalazi se na oko 470 kilometara zračne udaljenosti. Dvorana u kojoj će se event održati je Key Bank Center, do prošle godine poznat kao First Niagara Center, a na borilačkim eventima može primiti i do 20.000 gledatelja.

Nakon UFC-a 205 i 208 biti će to treći event u ovoj saveznoj državi od studenog, kada je održan sada već legendarni UFC 205 u Madison Square Gardenu. Još niti jedna borba nije potvrđena za program, no pretpostavlja se kako promocija ponovno neće ostati škrta prema fanovi u saveznoj državi koju su dugo pikirali te sada kada je napokon legalno, ne namjeravaju štedjeti na kvalitetnim eventima.

UFC je zapravo u Buffalu već održao jedan event, no još davne 1995. godine. Bio je to UFC 7, a gotovo cijelo vrijeme nakon toga je profesionalni MMA bio zabranjen u toj američkoj saveznoj državi.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI