UFC u srpnju planira organizirati borbu Weidmana i Gasteluma

UFCIZDVOJENA VIJEST 12.05.2017 21:57h Autor:

Chris Weidman

Čini se da UFC ne vidi potrebu organiziranja revanša borbe između Gegarda Mousasia i Chrisa Weidmana. Kako saznaje Ariel Helwani, promocije ja ponudila međusobnu borbu Chrisu Weidmanu i Kelvinu Gastelumu.

U pitanju je event koji se održava 22. srpnja u New Yorku. Helwani je rekao kako još nije ništa službeno te da bi sutra trebao znati više, no da je obojici predložena ta borba i datum. Ipak, nešto više od boraca te o njihovom mogućem interesu za tu borbu nije uspio saznati.

Weidman bi tom borbom pokušao izaći iz negativnog niza koji sada iznosi tri poraza. Prvo je izgubio pojas od Lukea Rockholda, zatim ga je savladao Yoel Romero,  a onda je došao i poraz od Gegarda Mousasia. Weidman je tako trenutno u jako teškoj situaciji, no bivšem prvaku UFC ne namjerava servira borbu za povratak na pobjedničke staze.

Jer Kelvin Gastelum je sve samo ne lak protivnik. Problemi s padom na marihuanu su malo usporili njegov uspon, no on je već ranije potvrdio kako je jedan od najvećih talenata u promociji i iznimno težak protivnik svakom borcu. Zbog pada na marihuanu je ostao bez pobjede protiv Vitora Belforta, ali i borbe koju je imao ugovorenu protiv druge legende, Andersona Silve. Ipak, najavio je povratak čim mu istekne suspenzija, a upravo bi ovo mogao biti taj nastup.

Helwani je rekao kako bi vjerojatno nešto više o tome trebali saznati sutra na press konferenciji.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI