Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
UFC u problemima, nikoga ne zanima meč Anderson VS Weidman | Fight Site

UFC u problemima, nikoga ne zanima meč Anderson VS Weidman

UFCIZDVOJENA VIJEST 03.07.2013 09:09h Autor:

UFC 162

UFC 162 opasno se približio, donosi nam novi nastup Andersona Silve koji će još jednom braniti svoju višegodišnju vladavinu na vrhu srednje kategorije, ali čini se da je to meč koji ipak nije privukao preveliko zanimanje.

Vjerojatno nije toliko problem u Andersonu, koliko u ne odveć atraktivnom protivniku. Chris Weidman relativno je nepoznato ime u MMA svijetu, ima svega devet mečeva iza sebe i fanovi ne očekuju neki poseban spektakl u oktogonu.

Vjerojatno zbog toga Dana White forsira priču da je zapravo Weidman favorit, ali sudeći prema neslužbenim podatcima o dosadašnjoj prodaji ulaznica, to mu ipak nije uspjelo.

Navodno je pet dana prije održavanja eventa do sada prodano svega četvrtina ulaznica. Naravno, neće ostati 75% dvorane prazno, UFC-ovci će je većim dijelom popuniti određenim akcijama ukoliko bude bilo potrebno, ali ovo je samo potvrda da se ne radi o kvalitetnom uparivanju boraca, barem ne u očima MMA fanova.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI