UFC u Njemačkoj 31. svibnja, isti dan kad i Wand protiv Sonnena u Brazilu

UFCIZDVOJENA VIJEST 06.03.2014 19:09h Autor:

O2 Wolrd u Berlinu

UFC će, 31. svibnja, po prvi puta u svojoj povijesti, održati dvije manifestacije u istom danu, i to na dva različita kontinenta, na dvije različite zemljine polutke. Nakon već najavljenog eventa u Brazilu, danas je najavljen onaj u Njemačkoj, u prekrasnoj O2 World dvorani u Berlinu.

Ovo će biti treći UFC-ov posjet njemačkoj, nakon legendarne borbe Richa Franklina i Wanderleia Silve na UFC 99 u Kolnu, na kojem je nastupio i Mirko Filipović protiv Al Turka te UFC 122 u Oberhausenu, koji su predvodili Marquart i Okami.

Još nije poznata niti jedna borba za ovaj event, ali za pretpostaviti je da bi na njemu trebao nastupiti veliki broj europskih boraca, s naglaskom na dva njemačka UFC-ovca, Dennisom Siverom i Pascalom Kraussom. Također se spominje i ime Igora Pokrajca, kojem bi, prema nekim predviđanjima, protivnik mogao biti poljski debitant Ian Blachowitz.

Taj 31. svibnja trebao bi biti veliki dan za ljubitelje slobodne borbe, jer je u planu 12 neprekidnih sati UFC akcije, pošto bi, zbog vremenske razlike, odmah nakon završetka njemačkog eventa, trebao započeti onaj u Brazilu, kojeg predvode Wanderlei Silva i Chael Sonnen.

Također, UFC je najavio povratak u Dublin, glavni grad Irske. Tamo će se event održati 19. srpnje ove godine.

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI