UFC teškaš naprasno prekinuo karijeru: “Moje vrijeme u rukavicama od 4 unce je prošlo…”

UFCIZDVOJENA VIJEST 26.09.2018 10:29h Autor:

Screenshot

Nakon 17 profesionalnih mečeva, od čega je četiri odradio unutar slavnog Octagona, 34-godišnji teškaš Mark Goodbeer (13-4) je odlučio objesiti i konačno rukavice o klin.

Britanac, koji je u karijeri bio prvak BAMMA-e, a nastupao je i u Bellatoru, je vijest objavio preko svoje službene Facebook stranice u utorak.

Mnogima je informacija došla prilično iznenađujuće jer je Goodbeer prije samo mjesec dana trebao nastupiti protiv Luisa Henriquea na UFC Fight Night priredbi u Sao Paulu. No, radi ozljede se Britanac morao povući iz već zakazanog dvoboja. Sada, kada se oporavio i malo razmislio o svemu, Goodbeer je očito odlučio reći sam sebi “dosta”.

Ukupno u karijeri Goodbeer je ubilježio 13 pobjeda (čak 11 prekida) i samo 4 poraza. Prije recentne ozljede je poražen od Dmitriyja Sosnovskiyja na FN priredbi u Londonu. Taj je izgubljeni meč označio prekid niza od tri uzastopne pobjede, koji uključuje i slavlje protiv Walta Harrisa na UFC-u 127.

U poruci na društvenim mrežama se zahvalio svima na podršci, ali je naglasio “kako je vrijeme da se sada posveti svojoj obitelji”.

“Postigao sam sve što sam zacrtao i mnogo više. Sada je vrijeme da se malo odmorim i da pružim pažnju onima koji su me podupirali. Moje vrijeme u rukavicama od četiri unce je prošlo. Vrijeme je za sljedeće putovanje…”, zaključio je Goodbeer.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI