UFC sudac postao milijunaš, preko noći postao teži za 70 milijuna kuna!

UFCIZDVOJENA VIJEST 06.07.2017 16:28h Autor:

Kevin MacDonald

Sjećate li se Kevina MacDonalda iz UFC-a? Ne Roryja MacDonalda, Kevina MacDonalda… Ne sjećate se. Nismo niti mislili da ćete se sjećati s obzirom da se radi o relativno nepoznatnom, ali čestom sucu koji dijeli pravdu u Octagonu.

E pa Kevin MacDonalda će promijeniti posao jer mu ovaj koji je do sada odrađivao – više ne treba! Naime, MacDonald se prije desetak dana vraćao iz Oklahoma Cityja s UFC-a na kojem je sudio te je morao natočiti gorivo na jednoj benzinskoj stanici koja mu se našla usput. Baš tako “usput” je prema vlastitom priznanju kupio srećku za lutriju na koju je zaboravio sve do idućeg dana.

Kada je nabasao ponovno na zaboravljenu srećku, odlučio ju je ostrugati i, gle čuda, to mu je promijenilo život. Bio je bogatiji za nevjerojatnih 70 milijuna kuna.

“Stali smo na benzinsku stanicu kako bi natočili benzin za put kući koji traje čak 7 sati. Kupili smo nekoliko srećki za 10 dolara, kao i nekoliko boca vode. Nismo ih strugali sve do drugog dana. I dalje smo u šoku”, izjavio je bivši sudac MacDonald koji će prema vlastitom priznanju sada pokrenuti vlastiti biznis.

Prije toga će uzeti godinu dana odmor kako bi putovao svijetom.

Čestitke!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI