UFC stiže u glavni grad Kine!

UFCIZDVOJENA VIJEST 06.08.2018 09:59h Autor:

Ilustracija

UFC ponovno stiže u Kinu! Priredba je zakazana za 24. studeni ove godine i Cadillac Arenu u glavnom gradu Pekingu. Vijest je objavio sam UFC-u u nedjelju.

Ovo doduše nije put da elitnu svjetsku MMA promociju gledamo u Kini. Ranije su održane čak tri priredbe u Macau i posljednje u Shanghaiju.

“Kina je sljedeći veliki cilj kada govorimo o razvoju UFC-a i čitavog MMA sporta. Ovo tržište je sinonim našeg uspjeha kao globalne sportske kompanije”, rekao je u izjavi za medije potpredsjednik UFC-a za Aziju i Pacifik Kevin Chang povodom novog dolaska u Kinu.

U izjavi se i dodaje:

“Uzbuđeni smo što ćemo naš sljedeći event u Kini održati u glavnom gradu i imat ćemo prilike pokazati svijetu koliko daleko smo dogurali. Naši lojalni fanovi u Kini traže samo najbolje, a to će se i dogoditi godinu dana nakon što smo debitirati u Shanghaiju. Bit će to noć za pamćenje.”

Za sada nije najavljen niti jedan meč koji bi trebali gledati na tom popisu borbe. Podsjećamo, kako su posljednju priredbu u Kini predvodili Michael Bisping i Kelvin Gastelum.

PODIJELI
Autor:

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI